Er zijn positieve ontwikkelingen gaande bij Fysiotherapie Nusmeier in Saasveld. Doordat fysiotherapeuten Ingrid Bauhuis, Cindy Mulder en Nathalie Kreuger er 2 nieuwe collega’s bij hebben gekregen op deze locatie, kan iedereen uit Saasveld, Weerselo en Deurningen vanaf heden voor alle mogelijke fysiotherapeutische behandelingen in deze praktijk terecht.

Ingrid: “Sinds mijn verhuizing naar Enschede vorig jaar, denken veel mensen dat ik niet meer werkzaam ben in de praktijk aan de Hagen 13 te Saasveld. Waarschijnlijk komt dat doordat ik destijds deze praktijk aan mijn woonhuis ben opgestart. Niets is minder waar. Ik werk al 28 jaar met veel plezier voor Fysiotherapie Nusmeier en dat blijf ik voorlopig doen. De laatste jaren heb ik me meer gespecialiseerd in psychosomatische fysiotherapie. Dat betekent dat ik mensen behandel met lichamelijke klachten die bijvoorbeeld voortkomen uit stress, een ziekte, een ongeval of een traumatische ervaring.”

Zo heeft iedereen binnen het team van Fysiotherapie Nusmeier zijn eigen specialisatie. Cindy Mulder houdt zich bezig met arbeidsfysiotherapie en begeleidt trainingsprogramma’s voor mensen met diabetes, CVRM, hartfalen en claudicatio intermittens (vaatproblemen in de benen). Nathalie begeleidt ouderen en mensen die kanker hebben of hiervoor behandeld zijn met als doel te kunnen blijven bewegen binnen hun eigen grenzen. Rob Steegink, een nieuw gezicht op deze locatie, is sportfysiotherapeut en zelf ook fanatiek sporter. Zowel bij Fysiotherapie Nusmeier als bij voetbalvereniging Saasveldia behandelt hij mensen met sportblessures. Ook Ruud Wilens is nieuw op deze locatie. Hij is dit jaar toegetreden als maatschapslid bij onze praktijk, die ook 2 vestigingen heeft in Oldenzaal. Als manueel therapeut is hij gespecialiseerd in complexe schouderproblematiek, post-operatieve revalidatie, COPD en dry needling.