Vind jij het leuk om trainingen te geven aan groepen binnen een fysiotherapiepraktijk? Ben je enthousiast en leergierig?

Dan zoeken we jou!

Fysiosportief, onderdeel van Fysiotherapie Nusmeier zoekt een trainer die op dinsdagavond en donderdagochtend in totaal 6 groepen deskundig zou willen begeleiden. Verschillende groepen mensen nemen deel aan de door Fysiosportief gegeven trainingen; patiënten, revaliderend van blessure of met klachten van chronische aard, sporters, maar ook mensen die gewoon graag onder begeleiding en gezellig willen trainen.

Iedere training duurt een uur. Na een uitgebreide warming-up (inclusief grondoefeningen) kan een eigen schema worden afgewerkt op de apparatuur.

Wat vragen we van je?

Kun je zelfstandig en enthousiast een groep mensen begeleiden? En wil je graag onderdeel zijn van een leuk team trainers? Bel of mail dan naar fysiotherapie Nusmeier via info@fysiotherapienusmeier.nl of op telefoonnummer: 0541-515563 en vraag naar Rene Droste of Ruud Wilens. We zullen je dan de praktijk laten zien en de voorwaarden met je bespreken. Hopelijk zien we je snel!

We zoeken iemand per 01-12-2022.

www.fysiotherapienusmeier.nl

Telefoon: 0541-515563