Manueel therapeut
Algemeen fysiotherapeut
en mede-eigenaar van Fysiotherapie Nusmeier

Specialisme: Echografie van het bewegingsapparaat (lid Echo Netwerk Twente), schouderproblematiek en arbeidsfysiotherapie.
Werklocatie: De Thij / Vivaldi
Sport: Wielrennen en mountainbiken

René mailen? rene.droste@fysiotherapienusmeier.nl

BIG registratienummer: 19033505204

Betrokken, gedreven en open. Dat is René. “Ik vind het fijn als ik écht iets voor mensen kan betekenen. Door mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut kan ik meestal snel inzicht geven in de situatie van de patiënt. Verwachtingen uitspreken en doelen stellen zijn een belangrijk onderdeel van het proces. Dit komt mij in mijn werk als mede-eigenaar van de praktijk ook goed van pas om iedereen scherp te houden en de doelen van de praktijk te laten aansluiten op wat de patiënt wil. Door patiënten een spiegel voor te houden betrek ik hen bij de behandelingen waardoor we samen tot het beste resultaat komen. Continu in beweging blijven is essentieel om dit te bereiken. Hoe ik zelf fit blijf? Door regelmatig het maximale uit mezelf te halen op de mountainbike of de racefiets. Wat sommigen misschien nog niet van mij weten? Dat ik in mijn vakantie graag verre reizen maak naar niet-westerse landen.”

Ons team

Onze fysiotherapeuten houden van een uitdaging en zijn resultaatgericht. Niet alleen tijdens het sporten maar ook als zij aan het werk zijn. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten vinden wij heel belangrijk. Als die klik er is kunnen we samen stappen maken. Met gepaste rust en een positieve benadering stimuleren wij onze patiënten om het uiterste uit zichzelf te halen. Als we samen in staat zijn om een klacht te verminderen of verhelpen, dan geeft dat een fantastisch gevoel!