Fitness begeleider Fysiosportief

Specialisme: Algemeen fysiotherapeut in opleiding
Werklocatie: De Thij
Sport: voetbal, sportschool

Renée mailen? renee.berends@fysiotherapienusmeier.nl

Vanaf april 2022 gaat Renée Berends de fysiosportiefgroepen op de maandagavond begeleiden. Zij neemt ook af en toe de groep van de andere trainers over dus grote kans dat u haar gaat ontmoeten.

Op dit moment is ze derdejaars student fysiotherapie aan de hogeschool Saxion.

Renée: “Ik ben een echte Oldenzaalse en een aantal mensen kennen me wel. In mijn vrije uren vind je me in de sportschool en op het voetbalveld van ZuidBerghuizen.

Ook werk ik bij de kartingbaan op Het Hulsbeek in het restaurant. Ik vind het leuk dat ik nu mensen mag begeleiden in de groepen bij Nusmeier want dit wordt toch mijn vakgebied.”

Ons team

Onze fysiotherapeuten houden van een uitdaging en zijn resultaatgericht. Niet alleen tijdens het sporten maar ook als zij aan het werk zijn. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten vinden wij heel belangrijk. Als die klik er is kunnen we samen stappen maken. Met gepaste rust en een positieve benadering stimuleren wij onze patiënten om het uiterste uit zichzelf te halen. Als we samen in staat zijn om een klacht te verminderen of verhelpen, dan geeft dat een fantastisch gevoel!