Manueel therapeut
Algemeen fysiotherapeut

Specialisme: Echografie van het bewegingsapparaat (lid Echo Netwerk Twente) en complexe schouderproblematiek (lid SchouderNetwerk Twente)
Werklocatie:  Vivaldi
Sport: Wandelen

Annemarie mailen? annemarie.brilman@fysiotherapienusmeier.nl

BIG registratienummer: 89908506404

Vrolijk, open en betrokken. Dat kenmerkt Annemarie. “Mensen kunnen helpen geeft mij energie. Door inzicht in de klacht te geven en bewustwording te creëren zie ik dat patiënten ook écht zelf met mijn tips aan de slag gaan. Uiteraard staan ze er nooit alleen voor. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn om tot het gewenste resultaat te komen. Wat sommige mensen misschien nog niet van mij weten? Dat ik te fanatiek ben met een spelletje en daardoor wel eens valsspeel.”

 

 

Ons team

Onze fysiotherapeuten houden van een uitdaging en zijn resultaatgericht. Niet alleen tijdens het sporten maar ook als zij aan het werk zijn. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten vinden wij heel belangrijk. Als die klik er is kunnen we samen stappen maken. Met gepaste rust en een positieve benadering stimuleren wij onze patiënten om het uiterste uit zichzelf te halen. Als we samen in staat zijn om een klacht te verminderen of verhelpen, dan geeft dat een fantastisch gevoel!