Algemeen fysiotherapeut

Specialisme: Trainingsprogramma’s voor patiënten met Diabetes Mellitus, CVRM, hartfalen en Claudicatio Intermittens. Het uitvoeren van werkplekonderzoeken en arbeidsfysiotherapie.
Werklocatie: De Thij / Saasveld
Sport: Paardrijden

Cindy mailen? cindy.mulder@fysiotherapienusmeier.nl

BIG registratienummer: 19062776804

Enthousiast en gedreven. Dat kenmerkt Cindy. “Ik vind het leuk om dingen uit te leggen. Met behulp van allerlei voorbeelden en hulpmiddelen laat ik mijn patiënten letterlijk zien en voelen wat er precies aan de hand is. Zo creëer ik inzicht in de oorzaak van de klacht en dit doet de patiënt nog beter beseffen wat het nut van de behandeling is en dat hij/zij zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar gedragsverandering. De grootste passie van Cindy is paardrijden. Ook hierbij zijn de juiste houding, kracht en stabiliteit belangrijke punten. Of er iets is dat patiënten nog niet over mij weten? Nee, eigenlijk niet. What you see is what you get!”

Ons team

Onze fysiotherapeuten houden van een uitdaging en zijn resultaatgericht. Niet alleen tijdens het sporten maar ook als zij aan het werk zijn. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten vinden wij heel belangrijk. Als die klik er is kunnen we samen stappen maken. Met gepaste rust en een positieve benadering stimuleren wij onze patiënten om het uiterste uit zichzelf te halen. Als we samen in staat zijn om een klacht te verminderen of verhelpen, dan geeft dat een fantastisch gevoel!