Secretaresse

Werklocatie: De Thij
Sport: Handbiken/ Yoga

Ellen mailen? ellen.bos@fysiotherapienusmeier.nl

Een creatieve duizendpoot kun je Ellen noemen. Zij zorgt ervoor dat alle secretariële en administratieve zaken op rolletjes lopen. Op de maandag-, woensdag-, en vrijdagochtend is zij het eerste aanspreekpunt voor patiënten en collega’s. Die helpt ze vriendelijk, snel en ze probeert vooral met humor een oplossing te vinden.

In haar vrije tijd kookt ze de sterren van de hemel voor haar gezin en vrienden. En vooral van het samen opeten kan ze erg genieten. In Oldenzaal kun je haar regelmatig keihard voorbij zien fietsen met de handbike. En na een hele dag communiceren en drukte zoekt ze graag de stilte op met yoga.

Ons team

Onze fysiotherapeuten houden van een uitdaging en zijn resultaatgericht. Niet alleen tijdens het sporten maar ook als zij aan het werk zijn. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten vinden wij heel belangrijk. Als die klik er is kunnen we samen stappen maken. Met gepaste rust en een positieve benadering stimuleren wij onze patiënten om het uiterste uit zichzelf te halen. Als we samen in staat zijn om een klacht te verminderen of verhelpen, dan geeft dat een fantastisch gevoel!