Algemeen fysiotherapeut

Specialisme:
Werklocatie: De Thij
Sport:

Lotte mailen? lotte.oudemulders@fysiotherapienusmeier.nl

BIG registratienummer:

Lotte is begin 2024 afgestudeerd als fysiotherapeut aan het Saxion in Almelo. Ze versterkt sinds april het team bij Fysiotherapie Nusmeier.

Ze vertelt: “Ik vind alle aspecten van de fysiotherapie interessant en zie het als een uitdaging om mensen te motiveren zodat hun klachten weer verbeteren. Jullie kunnen me vaak in de oefenzaal vinden waar ik de mensen met COPD en hart- en vaatziekten begeleid. Ook geef ik regelmatig les aan de Fysiosportiefgroepen. Ik ben geboren en opgegroeid in Twente en al was dat niet in Oldenzaal: ik voel me hier wel erg thuis.

 

Ons team

Onze fysiotherapeuten houden van een uitdaging en zijn resultaatgericht. Niet alleen tijdens het sporten maar ook als zij aan het werk zijn. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten vinden wij heel belangrijk. Als die klik er is kunnen we samen stappen maken. Met gepaste rust en een positieve benadering stimuleren wij onze patiënten om het uiterste uit zichzelf te halen. Als we samen in staat zijn om een klacht te verminderen of verhelpen, dan geeft dat een fantastisch gevoel!