Wat is arbeidsfysiotherapie?

Als werkgever wilt u uiteraard het ziekteverzuim bij uw werknemers zo veel mogelijk voorkomen. Met een goede inrichting van de werkplek en een optimale fysieke belasting van de werknemers legt u de basis. Herkent u bij uw werknemers de volgende klachten? Dan biedt arbeidsfysiotherapie uitkomst.

De volgende medewerkers kunnen een behandeling verzorgen.

De behandeling

Onze fysiotherapeuten zetten zich in voor de gezondheid van organisaties en medewerkers. Samen met werkgevers en werknemers. Maar ook met arbo-organisaties, brancheverenigingen en verzekeraars. De arbeidsfysiotherapeut werkt aan het voorkomen van gezondheidsproblemen op de werkplek, verminderen en herstellen aandoeningen van het bewegingssysteem en ondersteunt waar nodig bij de re-integratie van (langdurig) zieke werknemers. Mens en organisatie vormen daarin steeds het uitgangspunt. Via een geïntegreerde aanpak wordt er gewerkt aan een gezonde werkomgeving. Wij hanteren daarvoor diverse methodes:

De begeleiding

Afhankelijk van de situatie, begeleidt één van onze fysiotherapeuten uw bedrijf en uw medewerkers. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van bedrijfsfysiotherapie? Maak dan nu een afspraak.