In een tijd waarin de fysieke dagelijkse activiteit erg laag is, zien we steeds meer behoefte ontstaan aan beweging en een gezonde leefstijl. Niet alleen omdat we het zelf graag willen, maar ook omdat onze omgeving/huisarts dat ons benadrukt. Bij Fysiotherapie Nusmeier kunnen wij u helpen om fitter te worden door middel van personal training.

Trainingsprogramma

Tijdens deze 1-op-1 trainingen werkt onze personal trainer samen met u aan een speciaal voor u samengesteld oefenprogramma om uw doelen te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in 3 vakgebieden:
–             Performance training voor duursporters
Hierbij gaat het er om de sporter dusdanig sterker, sneller en robuuster te maken dat zijn/haar sportprestatie verbetert.
–             Lifestyle training
Deze training is erop gericht om startende sporters te begeleiden met fitnessoefeningen met als doel om af te vallen of conditie op te bouwen. Door het zelfsturende karakter van deze training bent u op den duur zelf in staat om uw nieuwe levensstijl vast te houden.
–             Medische fitness
Op basis van een (chronische) aandoening of klacht begeleiden wij u op doktersadvies met fysieke  trainingen die u helpen om beter om te kunnen gaan met uw ziekte.

De volgende medewerkers kunnen een behandeling verzorgen.

Begeleiding

In onze praktijk wordt u begeleid door  Rob Steegink. en/ of Marijn Rigterink. De trainingen vinden voornamelijk plaats in de oefenzaal op onze locatie De Thij. Indien dit niet toereikend is kan er elders naar locaties gezocht worden. Bijvoorbeeld op Het Hulsbeek of bij het Outdoor Challenge Park in Oldenzaal.

Wilt u meer informatie of zich aanmelden? Neem dan contact met ons op.