Fitness begeleider Fysiosportief

Specialisme: Algemeen fysiotherapeut in opleiding
Werklocatie: De Thij
Sport: Handbal

Elleke mailen? elleke.visschedijk@fysiotherapienusmeier.nl

Een nieuw gezicht is Elleke Visschedijk. Ze loopt op dit moment stage bij ons en wordt begeleid door Nathalie en Annemarie. Ze zit in het vierde jaar en hoopt in juni haar diploma te ontvangen. Tot die tijd ziet u haar regelmatig op de locaties De Thij en Vivaldi, ze behandelt patiënten zelfstandig, onder toeziend oog van een ervaren fysiotherapeut. Bij de Fysiosportiefgroepen neemt ze af en toe groepen over van de andere trainers.

Elleke: “Jullie zien me de komende maanden af  en toe invallen bij de Fysiosportieflessen. Ik ga dit met enthousiasme doen. Wat wel leuk is om te weten van mij is dat ik keepster ben bij de handbal en lid ben van de Sint Plechelmusharmonie.”

Ons team

Onze fysiotherapeuten houden van een uitdaging en zijn resultaatgericht. Niet alleen tijdens het sporten maar ook als zij aan het werk zijn. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten vinden wij heel belangrijk. Als die klik er is kunnen we samen stappen maken. Met gepaste rust en een positieve benadering stimuleren wij onze patiënten om het uiterste uit zichzelf te halen. Als we samen in staat zijn om een klacht te verminderen of verhelpen, dan geeft dat een fantastisch gevoel!