Als u te maken krijgt met de ziekte kanker dan heeft dat ingrijpende gevolgen voor uw leven. Ook wanneer de vooruitzichten goed zijn. Als gevolg van de aandoening zelf of van de medische behandeling kunnen lichamelijke problemen ontstaan zoals spanningsklachten, pijn, huidveranderingen, verminderde mobiliteit, verminderde spierkracht, conditieverlies, ademhalingsproblemen en vermoeidheid. Daarnaast kunnen er problemen ontstaan in het uitvoeren van werk en/of hobby’s. In alle fasen van de ziekte is het belangrijk dat u blijft bewegen. Beweging verbetert de kwaliteit van leven en bevordert mogelijk herstel.

Trainingsprogramma

Onder begeleiding van een deskundig fysiotherapeut bieden wij oncologiepatiënten op een verantwoorde wijze begeleiding naar een optimale conditie en het hervinden van uw mogelijkheden en grenzen. Ons doel is om uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen te creëren waar u in het dagelijks leven profijt van heeft.

De volgende medewerkers kunnen een behandeling verzorgen.

De begeleiding

Het programma bestaat uit minimaal 2 x per week trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut. In onze praktijk wordt u hierbij begeleid door oncologie fysiotherapeute Nathalie Oskam. Wij staan in nauw contact met uw huisarts en/of specialist om het programma perfect af te stemmen op uw medische behandelingen, behoeftes en mogelijkheden.

Extra ondersteuning kan Emma Heersink geven als er sprake is van oedeemvorming. Zij is een ervaren oedeemtherapeut.

Meer informatie of direct aanmelden? Neem contact met ons op,