Geriatrie fysiotherapeut
Oncologie fysiotherapeut

Specialisme: Valpreventie, oncologie (lid Netwerk Oncologie Fysiotherapie Oost Nederland (NOFON) en onconet), CVA (lid Eerstelijns Hersenletselketen Twente)
Werklocatie:  De Thij

Nathalie mailen? nathalie.oskam@fysiotherapienusmeier.nl

BIG registratienummer: 29918685904

Een doorzetter met veel geduld. Dat is Nathalie. Mooi om een onderdeel in het proces te zijn om de senioren zo fit mogelijk te houden zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.
Als ik oncologiepatiënten behandel, dan fungeer ik als een bewegingscoach die hen door alle fases van de ziekte heen begeleid. Het is heel intiem om dit proces te begeleiden. Mensen delen hun verhalen, hun verdriet. Maar het is ook een hele dankbare taak en dat is fijn om te mogen doen.
Wat sommige mensen misschien nog niet van mij weten? Dat ik van bakken houd, sta graag samen met de kids in de keuken.

Ons team

Onze fysiotherapeuten houden van een uitdaging en zijn resultaatgericht. Niet alleen tijdens het sporten maar ook als zij aan het werk zijn. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten vinden wij heel belangrijk. Als die klik er is kunnen we samen stappen maken. Met gepaste rust en een positieve benadering stimuleren wij onze patiënten om het uiterste uit zichzelf te halen. Als we samen in staat zijn om een klacht te verminderen of verhelpen, dan geeft dat een fantastisch gevoel!