Manueel therapeut
Algemeen therapeut
en eigenaar van Fysiotherapie Nusmeier

Specialisme: Post operatieve revalidatie, complexe schouderproblematiek (lid SchouderNetwerk Twente), COPD, lage rug (lid Rug Netwerk Twente) en Leefstijlcoach
Werklocatie: De Thij
Sport: Mountainbiken

Ruud mailen? ruud.wilens@fysiotherapienusmeier.nl

BIG registratienummer: 19908508804

Ruud is iemand die al jarenlang in het vak zit en verbonden is aan verschillende netwerken. Hierdoor is hij altijd in ontwikkeling en met zijn oprechte belangstelling is hij altijd op zoek naar de beste oplossingen voor de mensen.

“Samenwerken is hierbij essentieel. Niet alleen met mijn patiënten, maar ook met specialisten en huisartsen. Door kennis te delen vergroot je de kwaliteit en het effect van je behandelingen. Wat ik wil meegeven aan patiënten is dat ze vooral doen waar ze plezier in hebben en energie van krijgen. Als je lekker in je vel zit, heb je nu eenmaal minder klachten. Ik vind het ook belangrijk om te werken aan je eigen leefstijl en positieve gezondheid. Iets doen wat zingeving geeft, zal in mijn beleving resulteren in minder ziekte. Hoe ik dat zelf doe? Mountainbiken in de natuur, spelen met mijn dochters of een uurtje gitaar spelen; hier kan ik echt van genieten!

Ons team

Onze fysiotherapeuten houden van een uitdaging en zijn resultaatgericht. Niet alleen tijdens het sporten maar ook als zij aan het werk zijn. Persoonlijke aandacht voor onze patiënten vinden wij heel belangrijk. Als die klik er is kunnen we samen stappen maken. Met gepaste rust en een positieve benadering stimuleren wij onze patiënten om het uiterste uit zichzelf te halen. Als we samen in staat zijn om een klacht te verminderen of verhelpen, dan geeft dat een fantastisch gevoel!