OLDENZAAL/ROSSUM. Ze fietsen puur voor het plezier, maar zelfs wielerprofs zullen voortaan met jaloezie naar hun outfit kijken. Een grote groep wielrenners is helemaal in het nieuw gestoken, door een bijzonder samenwerkingsverband tussen Oldenzaal en Rossum. De nieuwe kleding werd mogelijk dankzij Veldhuis Tweewielers uit Rossum en Nusmeier Fysiotherapie/fysiosportief en Technisch Consult Zwart, beiden gevestigd in Oldenzaal. De groepen wielervrienden zijn getooid met de opmerkelijke namen Moat’n Nust, 13KueW en Zadelpijn. Voorafgaande aan de officiële presentatie van de flitsende kleding maakten ze samen een prachtige mountainbiketocht door Twente, waarna ze bij Veldhuis Tweewielers in Rossum gastvrij werden onthaald op koffie met appelgebak. Rene Droste ,samen met Ans Wessels eigenaar van fysiotherapie Nusmeier, en lid van 13KueWb vertelt: in onze praktijk staat het beoefenen sport om het lichaam in conditie te houden hoog in het vaandel. Het behandelen van sporters die even niet meer mee kunnen door een blessure is dan ook een belangrijk aandeel in de praktijk op de Thij en in gezondheidscentrum Vivaldi op de Graven-es

13kuewb-en-moatn-nust