huttenkloas nusmeier

Gratis massage en advies na Halve Marathon Oldenzaal

Na het grote succes van vorig jaar is ook dit jaar Fysiotherapie Nusmeier weer betrokken bij de Halve Marathon Oldenzaal. Fysiotherapie Nusmeier zal wederom de verzorging op zich nemen van de hardlopers die over de finish zijn gekomen. Deelnemers kunnen gebruik maken van een gratis massage. Ook kunnen ze terecht met vragen over een blessure, trainingen of herstel. Goede verzorging is essentieel bij de preventie van blessures.

Rob Steegink (master sportfysiotherapie) van Fysiotherapie Nusmeier is gespecialiseerd in sportfysiotherapie en met name in hardloopblessures. Passie voor de loopsport en kennis van sportblessures zijn de reden dat ook dit jaar Fysiotherapie Nusmeier en de Halve Marathon Oldenzaal een samenwerking zijn aangegaan.

Echo- en videanalyse sportblessures

Bij Fysiotherapie Nusmeier wordt er bij blessures gezocht naar de oorzaak van de blessure en deze wordt aangepakt. De praktijk beschikt over middelen zoals echografie – en videoanalyse om alle factoren van uw blessure zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarnaast wordt er middels een uitgebreide analyse uw blessure in kaart gebracht. Risicofactoren en problemen in de keten van bewegen worden ook beoordeeld. Tevens wordt een videoanalyse van uw looptechniek gemaakt.

Tot ziens op 8 oktober

Tot ziens bij de finishlijn van de Halve Marathon Oldenzaal op zondag 8 oktober 2017. Let op de aanwijzingen waar u ons kunt vinden. U bent van harte welkom voor een massage of advies t.a.v. een blessure maar ook kunt natuurlijk ook zo even langs lopen om een praatje te maken.