Binnen de fysiotherapie is er steeds meer aandacht voor hulp bij hart, vaat, en longklachten. Fysiotherapie Nusmeier heeft al jaren ervaring met het begeleiden van deze mensen naar een actieve leefstijl en hulp bij het optimaal kunnen bewegen. Daarnaast zitten we ook in verschillende netwerken zoals het hart-vaat-longnetwerk en het landelijke chronisch zorgnet. Ervaar je vermoeidheid, kortademigheid of pijnlijke benen ten gevolge van hart-vaat en/of longklachten? En wil je graag iets meer begeleiding in het weer opbouwen van een optimale conditie? We kunnen je helpen! Voor meer informatie: www.fysiotherapienusmeier of bel met 0541-515563.

 

Ps: onderstaand filmpje geeft een goed beeld hoe de fysiotherapie u kan helpen!

Ook bij chronische longklachten (bijvoorbeeld COPD) kunnen wij u begeleiden. Ruud en Rob helpen u graag verder bij het opbouwen van uw conditie en zij kunnen veel praktische tips geven in het omgaan met een longziekte.